On-line vestnik: RAČUNOVODSKI IN DAVČNI NASVET
On-line vestnik: RAČUNOVODSKI IN DAVČNI NASVET

Priprava letnih poročil marsikomu povzroča preglavice, zato smo se v tokratni številki posvetili ravno tej temi. Preglejte, na kaj morajo biti pozorne majhne gospodarske družbe, za katere ni prepisano revidiranje računovodskih izkazov. Osredotočili smo se tudi na poročanje o podjetnikovem kapitalu.

Posvetili smo se tudi razreševanju dilem glede določanja povezanih oseb, avansnih računov, knjiženja najrazličnejših poslovnih dogodkov in drugim temam. Preverite, kaj smo vam pripravili tokrat!

Želim vam obilo užitkov ob preživljanju zimskih počitnic (če ste te sreče), sicer pa vsaj ob kakšnem dobrem krofu,

Barbara Slivnik,

strokovna urednica

On-line Računovodski in davčni nasvet je vodnik po aktualni praksi na področju računovodstva in davkov. Dvakrat mesečno vam prinaša izbor strokovnih člankov, ki vključujejo vse novosti v davčno-računovodski zakonodaji in primere iz prakse v obliki odgovorov na vprašanja. Strokovni članki opozarjajo na napake in posebnosti ter podajajo ustrezno rešitev problema, pri tem pa se sklicujejo na pravno podlago in pojasnila FURS.

On-line vestnik Računovodski in davčni nasvet je namenjen računovodjem, vodjem računovodstev in financ, knjigovodjem in vsem, ki potrebujejo redni dotok svežih informacij s področja knjiženja, računovodskega poročanja in davčnih obračunov. Priporočamo ga tudi odgovornim osebam, ki sprožajo poslovne dogodke ter lastnikom podjetij, ki sprejemajo odločitve na osnovi podatkov iz računovodstva.

ON-LINE VESTNIK VAM PRINAŠA:
  • nove davčne in računovodske informacije vsakih 14 dni
  • komentar novosti davčno-računovodske zakonodaje
  • odgovore strokovnjakov na vprašanja bralcev
  • arhiv vseh številk vestnika od leta 2005 dalje >> TUKAJ
O izidu nove številke on-line vestnika boste obveščeni po elektronski pošti, skupaj s pdf verzijo.

OSEBNA SVETOVALKA ZA ON-LINE VESTNIK

Potrebujete informacije v zvezi z uporabo on-line vestnika?
Na voljo vam je vaša osebna svetovalka Cvetka Gilly!

01/43-45-590


Uredništvo
Barbara Slivnik, strokovna urednica
E-pošta: barbara.slivnik@dashofer.si

Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.
Dunajska cesta 21
1000 Ljubljana

Brezplačna modra številka: 080 80 92

On-line vestnik Računovodski in davčni nasvet

ISSN 2350-6202

Copyright 2017 by Dashöfer Holding, Ltd.
& Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.

Vse pravice, predvsem avtorske pravice, licenčne pravice in pravice industrijske lastnine so izključna last Dashöfer Holding, Ltd. in so zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah. Vse pravice so pridržane, predvsem pravica do razmnoževanja, distribucije in prevoda. Brez predhodnega pisnega dovoljenja založbe je prepovedana reprodukcija v kakršnikoli obliki (tisk, fotokopiranje, elektronske ali druge reprodukcijske oblike) in tudi shranjevanje, predelava ali širjenje z uporabo elektronskih off-line sistemov.

Informacije, ki jih vsebuje to delo, so bile pripravljene na osnovi najboljših spoznanj v času objave. Zaradi neenotnih pravnih razlag in nepopolnih rezultatov raziskav ter zakonodaje pa delo ne zagotavlja absolutne brezhibnosti.